Jump to content

Porezna šutnja!


beatles

Preporučene objave

Zbog rješenja o godišnjem porezu uložio sam u dvije godine već dvije žalbe (žalba na žalbu) a odgovora nema. Ni pozitivnog ni negativnog. Što mi je činiti i kako da si to komentiram? Isto tako prije dvije godine sam kupio stan te sam u roku 15 dana podnio prijavu za porez kao i oslobođenje od plaćanja. Do danas nema nikakvog rješenja. Isto pitanje?....ispada kao da je sa suprotne strane zrak.... :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kada se uloži žalba na neko rješenje koje je izdala Ispostava Porezne uprave, ono uglavnom ide na drugostupanjsko rješavanje, i sam postupak u većini slučajeva traje između godinu do dvije... tako da...samo se naoružajte strpljenjem. ;)

a što se tiče ovog da još niste dobili rješenje o porezu na promet nekretnina, postoji mogućnost da je Ispostava "pretrpana", pa ne stigne izaći na teren na procjenu nekretnine, ali postoji i mogućnost da ukoliko imate pravo na 100% oslobođenje od plaćanja poreza na promet nekretnina, nećete ni dobiti rjšenje, jer neke Ispostave Porezne uprave jednostavno ne šalju rješenja, ako je iznos poreza koji treba platiti 0,00 kuna. (smatraju to nepotrebnim)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija