Jump to content

OSPORAVANJE OČINSTVA JE MALTRETIRANJE DJETETA


anonimno

Preporučene objave

Još prije rodjenja, 1988. godine, otac mog sina istog je priznao u veleposlanstu RH druge države.

Sin nam je rodjen u 11. mj. 1989. godine.

Upisan je MK rodjenih pod njegovim prezmenom.

Nakon toga, nastala je mučna situacija i on se oženio 10.1.1990. godine, te od tada zauzeo neprijateljski stav prema meni i djetetu kao nepoželjnima.

Ja sam tada podigla tužbu za uzdržavanje, a kako se nije pridržavao privremene mjere, tako sam pokrenula i kazneni postupak.

On je na to reagirao tako da mi je putem svog odvjetnika poslao dopis kojim mi prijeti da će#ukoliko ne odustanem od tužbe za uzdržavanjem djeteta on podići tužbu za OSPORAVANJE OČINSTVA#.

Tako je i postupio. Tužba je bila osnovana na smiješnoj izjavi, a glasi da je on ima saznanja od nekih ljudi da sam u vrijeme začeća djeteta bila u vezi sa drugim muškarcem ... Ali šta ćete, papir sve trpi.

Zbog toga, podvrgli su me ponižavajućem postupku na sudu na kojem nisu imali nikakve svjedoke. Navodni svjedok kojeg su naveli kasnije, izjavio je da o ničemu ništa ne zna. A to je bila njegova nećakinja i kuma na vjenčanju sa tom drugom ženom zbog koje nas je i ostavio.

I ne samo da je to PONIŽAVAJUĆE, već je taj postupak na neki način i agresivan. Pa oni su mog sina stisnuli na Zavodu za transfuziologiju i onako uplakanome nasilno vadili krv. Ja osobno, takodjer teško podnosim vadjenje krvi, ali shvatila sam to kao nešto što moram podnijeti.

Nakon tog dobio je što je htio, tako da je rezultat bio skoro 100% da je on otac. Na isto se htio žaliti jer nije bilo zaokruženo 100%, već 99,98%, ali šta ćete, dok su mu objasnili da je to tako .. I bez obzira na ishod on opet ne brine o djetetu. Uopće.

E, sad ja pitam pravne stručnjake. Što mislite da li je to u redu da vas podvrgnu takvom ponižavajućem postupku i maltretiraju dijete i mene bez razloga.

Osobito kad imate u vidu rezultate vještačenja.

Da li mogu tužiti njega i koga da tužim zbog tog postupka? Da li mogu tužiti suca? :thumbsdown:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija