Jump to content

što je sa stranicom Legalisa


vukovar

Preporučene objave

Poštovani urednici,portal mi se sviđa u novom ruhu,ali bih imao jedno pitanje.

zašto kad dođem na stranicu legalisa srednji dio stranice mi je jako spušten dolje,znaći vijesti ili forumi uvjek se nalaze dosta ispod svih obavijesti , ako ste skužili o ćemu pišem,da li je to kod mene kvar ili kod vas,prije je bilo sve u nivou.

Bok :-?:-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na upozorenjima. To su sitne cijene prelaska na novu platformu da se pojavljuju bugovi na čudnim mjestima, pa nam uzme vremena dok ih lociramo i otklonimo. Oba problema o kojima pišete se dešavaju samo u Internet Exploreru, i to samo nekim korisnicima, poznati su nam, i naš IT pronalazi načine kako ih otkloniti trajno.

 

Najbolji način da ih vi sami brzo otklonite je koristiti se npr. s Mozilla Firefox browserom, koji možete potpuno besplatno skinuti, a koji je daleko brži od Intenet Explorera, ne samo za učitavanje Legalisa, već i svih drugih stranica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Problem s spuštenim vijestima se događao u Internet Exploreru 6, dok u novoj verziji 7, i svim drugim browserima je sve radilo normalno. No, to je otklonjeno prije koji dan.

 

S veseljem javljam da je danas otklonjen i problem s brzinom učitavanja foruma u Internet Exploreru, u kojem ipak surfa najveći broj posjetitelja Legalisa.

 

Ispričavamo se svim posjetiteljima i korisnicima na smetnjama i neugodnostima koje su se pojavile kao posljedica prebacivanja na novu platformu. Potrebno je malo vremena da ih se sve bugove koji se pojave locira i pronađe pravi način za njihovo ispravljanje.

 

Hvala svima koji su nam prijavljivali probleme s kojima se susreću. Njihove obavijesti su nam od velike pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija