Jump to content

Povećanje koeficijenta


anonimno

Preporučene objave

Radim u poduzeću u vlasništu RH. 17.06. sam se vratila sa porodiljnog. radno mjesto na kojem sa prije radila je popunjeno, i ja nisam dobila nikakav novi ugovor, već sam po usmenom nalogu šefa kadrovske službe, od povratka stalno na zamjenama gdje god treba. U ovom trenutku smo i ja i kolegica koja je došla na moje mjesto na istom radnom mjestu. U ožujku sam diplomirala i završila višu školu, na školovanje me poslala firma, imamo i ugovor. Da li me je firma dužna raspodijeliti na drugo (bolje plaćeno) mjesto'' ŠTO DA RADIM??????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pitanje je kakav ste ug. imali prije porodnog, da li je isti bio na određeno ili neodređeno vrijeme, te za koje poslove??U svakom slučaju, nakon što je protekao porodni dopust, radnik koji ga je koristio ima pravo povratka na poslove na kojima je radio prije korištenja tog prava, a ako je prestala potreba za obavljanje tih poslova, poslodavac mu je dužan ponuditi sklapanje ugovora o radu za obavljanje drugih ODGOVARAJUĆIH poslova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li je ugovorom kojim ste upućeni na školovanje utvrđena obveza poslodavca da vas rasporedi na radno mjesto za koje ispunjavate uvjet stečenom stručnom spremom (nakon školovanja)?

ako da, u tom slučaju se možete pozvati na taj uglavak ugovora

 

Postoji li dodatni uglavak u ugovoru da vas poslodavac nije dužan rasporediti na to radno mjesto ako nema slobodnih radnih mjesta?

ako da, preostaje vam samo čekati

 

Ako smatrate da ste diskriminirani zbog porodnog dopusta i spola, obratite se Uredu za ravnopravnost spolova.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija