Jump to content

hitan savjet


sirena

Preporučene objave

Radim 6 mjeseci u jednoj firmi , od čega 2.5mjeseca probnog roka, ostatak sam u stalnom radnom odnosu- na neodređeno. treba mi savjet pravne prirode jer u tom razdoblju nisam uopće dobila nikakvu plaću i ne zanm hoću li je ikad i dobiti obzirom da se direktor oglušuje na moja pitanja- on je zadovoljan mojim načinom rada ali ništa ne isplaćuje. Zanima me što mogu napraviti u ovoj situaciji jer se iskreno nadam da nisam radila 6 mj. od 8 - 19h zabadava- radim u sektoru prodaje :-? Ako netko zna dobrog odvjetnika za porazgovarati sa njim što da npravim i koja su u mom slučaju zakonska prava 8-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

e za ovo vam stvarno treba odvjetnik. pretpostavljam da se radi o privatniku koji vas nije ni prijavio dok ste bili na probnom roku. u svakom slučaju imate sva prava iako ste radili na crno samo to morate dokazati na sudu .ali koliko vam se to isplati. ne znam da li ste svjesni da ćete nakon toga dobiti otkaz i tko zna gdje se opet zaposliti s obzirom da se to brzo pročuje. žalosno ali je tako. moj savjet radite i budite sretni što imate posao. a kad nađete bolji posao s boljim uvjetima gibajte dalje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija