Jump to content

molim pomoć


CheKirac

Preporučene objave

U četvrtom mjesecu 2008. god. bio sam na liječenju u KBC Rebro, soc. psihijatrija, inače sam RVI 20% vojno 80% civilno.Pošto mi je promjenjena dijagnoza sa F 43.1 u F62.o

i F 62.4 došlo je do promjene stanja u osnovnoj bolesti.Umirovljen sam pod opća nesposobnost za rad, do sada hospitaliziran 5 puta.U petom mj. podnio sam zahtjev HZMO za obnovu postupka, a redovna revizija od PLP mi je zakazana za 12.mj 2008. god.Cilj mi je povećati ovu vojnu invalidnost jer smatram da mi je ova premalena, inače sam dragovoljac DR, umirovljen kao stožerni narednik.Počeo se lječiti od PTSP-a još 2006. god.ambulantno, a onda i bolnički2003.Pitanje za one koji mi mogu pomoći:

1. Dali sam ispravno postupio podnoseći zahtjev za obnovu postupka?

2.Dali sam trebao podnjeti zahtjev bajprije PLP ili čekati reviziju?

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da.na prvostupanjsku se pozivaš nakon isteka drugostupanjskog (privremenog)riješenja i tu ne određuješ datum.za obnovu postupka (pogoršanje stanja)odnosno povećanje omjera rat-mir sam donosiš odluku.čudno da još nisi pozvan.moj doktor je poslao prijedlog 10 o.m. i već sam dobio poziv za 6.10.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija