Jump to content

Procjena presude


Ljepotan

Preporučene objave

Godine 1992. g.kao branitelj uselio sam u stan s obitelji, jedne velike kuće, čiji je vlasnik B.B.koji je otišao u tzv.krajinu, međutim uvidom u vl.knjige isti nije bio upisan sve do svibnja 2006.g.Priča počinje krajem 2002.g. kada me B.B. tuži i traži povrat imovine te plaćanje stanarine s početkom 1999.god.,isti je sudu priložio falsifikat upisa iz.1999.što je dokazano pa je općinski sud prekinuo sud do stvarnog upisa B.B. na vl.list.Kada se 2006.g. upisao temeljem kupoprodajnog ugovora iz 1966.g.sud 2007. donosi presudu u korist B.B., međutim na žalbu moga odvjetnika ista se presuda ukida i predmet dolazi na županijski sud.

Sad je stanje ovakvo, B.B. ostaje pri svome zahtjevu za plaćanjem stanarine do (2008) iako sam ja napustio stan 2004. god. što mi je odvjetnik davno sugerirao, moja strana ustraje na tezi da B.B. nije bio upisan kao vlasnik za vrijeme moga stanovanja. Što očekivati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija