Jump to content

Ulaganje u tuđu imovinu


anonimno

Preporučene objave

Ukratko, živio sam sa djevojkom u kući u vlasništvu njezine majke, oko 3 godine, obzirom da sam imao nešto novaca, uložio sam ga u popravak prizemlja, naravno, da što povoljnije prođem, angažirao sam poznanike i neke radove izvodio bez izdanih računa, no za neke radove imam račune, također i za materijal koji je trošen, obzirom da veza nije išla, prekinuli smo i ja sam otišao, no oni mi sad ne priznaju moje troškove, govore da sam to potrošio, stanovanjem u toj kući,napomijem, uredno sam imao posao i primao plaću svo vrijeme dok sam bio kod njih tako da sam sudjelovao i kućnim troškovima, no one sad tvrde da nisam i da mi nisu ništa dužne, dakle postoji li nekakva mogućnost da ja vratim ono što sam uložio u tuđu imovinu ili su one u pravu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obzirom da je iz teksta vidljivo da Vam ne žele na miran način priznati ulaganje ostaje Vam jedino parnica. Kako nemate sve račune (što je normalno i uobičajeno) bit će vam dosta teško dokazati koliko ste stvarno uložili za vrijeme stanovana s tim da će roditelji vaše bivše djevojke naravno istaknuti da za sve vrijeme stanovanja niste plaćali najamaninu au koristili ste stambeni prostor koji nije bio vaš pa ste ulaganjem (manjim dijelom koji će vam priznati) na taj način otplaćivali stanarinu.

Na vama je da odlučite s tim da u koliko ste vi tužitelj biti će te dužni predujmiti troškove vještačenja koji iznosi su značajni, sorry

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija