Jump to content

ovrha-molim za pomoc


p.lav

Preporučene objave

evo o cemu se radi.na poziv sluzbenice opcinskog suda dao sam prijedlog za odgodu provedbe ovrhe odredjene ovrsnom dozvolom istoga suda,koja je izdana temeljem pravomocne i ovrsne presude,a odnosi se na placanje troskova kaz postupka.U prijedlogu sam sam molio za odgodu ovrhe za rok od sest mjeseci,te placanje u vise rata.u prijedlogu za odgodu nisam naveo cinjenice ni dostavio dokaze temeljem kojih mogu traziti odgodu ovrhe,te buduci nije utvrdjeno postojanje opravdanih razloga za odgodu ovrhe iz čl.61.OZ-a,sud je odbio moj prijedlog za odgodu.prijedlog je pisala ta sluzbenica,a ja naravno nisam imao pojma na koji zakon se mogu pozvati,posto sam umirovljeni "prolupali hrvatski branitelj" vjerujuci toj sluzbenici.i sta mi je sad raditi??molim sve koji mi mogu nekako pomoci da mi nesto predloze buduci da mi mirovina ode sva na kredite,rezije odlaske doktorima.nemam skoro ni za hranu,pomaze bliza rodbina.protiv tog rijesenja imam pravo na zalbu u roku 8 dana ,a molim da mi neko nesto savjetuje,stvarno molim za bilo kakovu pomoc jer neznam vise sta mi je raditi.bojim se najgoreg. :place::place::-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Illegal je napisao:

Pročitajte članak 61. Ovršnog zakona!

 

kao sto sam napisao,sluzbenica se nije pozvala na taj cl. i sve palo u vodu.mene zanima sta mogu sad uciniti ili na sta se mogu zaliti.molim za konkrektne odgovore,hvala svejedno i molim jos jednom sve koji nesto znaju da pomognu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bili st edužni uz prijedlog dostaviti dokaz ezbogkojih je odgoda ovrhe nužna jer bi sebe ili blisku osobu doveli u tešku (ajmo reći bezizlaznu situaciju) u materijalnom smislu.

 

Sada je kasno.

 

Inače ako je ovrha na plači/mirovini ona će ići odmah, a ako je na pokretnini ona će se malko oduljiti pa možda i bude trajala 6 mjeseci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 9 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija