Jump to content

strašni problemi čl. 173.3.


panker

Preporučene objave

Poštovani!

 

Hitno mi je potrebna preporuka odvjetnika (kazneno pravo, Split). Cijeli problem donekle je opisan pod istim nazivom pod forumom kazneno pravo, ne bih ponavljala. Jedini odvjetnik kojeg poznajem s ovog područja, a da je kaznenjak je već angažiran u slučaju.

 

Iz priloženog vidite da smo već angažirali jednog odvjetnika po prijateljskoj preporuci, ali protok informacija nikako nije dobar.

 

Ono što me posebno zbunjuje je kako je moguće da novoangažirani odvjetnik i odvjetnica po službenoj dužnosti ne surađuju, odnosno da novi šalje zamolbu za puštanje iz pritvora nakon što ju je službena odvjetnica već poslala, potom 19. 12. novi navodno čeka rješenje te zamolbe, a pritvorenik koji se javio 20. 12. kaže kako je već, čini mi se, 17. 12. dobio rješenje kojim se produžuje pritvor i odbija zamolba službene odvjetnice.

 

Strahovito me zabrinjava cijela stvar, željela bih uistinu preporuku dobrog odvjetnika jer sam uvjerenja da pritvorenik uistinu nije kriv ni za kakav organizirani oblik kriminala.

 

 

Puno vam hvala.

 

 

E-mail: svetopopstar@net.hr

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija