Jump to content

CNN i financijska situacija u R. Hrvatskoj


fikus

Preporučene objave

Evo jučer je bio cijeli ekspoze voditeljice CNN-a "financial news" u kojem je dana podrobna analiza financijske situacije u R. Hrvatskoj sa naglaskom (kako oni kažu: "nacionalizacije drugog stupa mirovinskog fonda"), te predviđanja sukladno s tim u skori bankrot financijskog sistema ove države. Pijem kavu i malo svoju tjeskobu liječim na "Legalisu", a realnost je više nego ozbiljna. Što uraditi da moral i principjelnost zavlada ovom zemljom, kao stup na kojem funkcionira svako društveno uređenje? Hoćemo li mi koji budemo jednog dana išli u mirovinu, odmah morati rezervirati koji kontejner za smeće? Što da kažem svom sinu kada naraste? Znaš sine, jedini način da preživiš je da se baviš kriminalom, jer Zakoni i moralni postulati u ovoj zemlji više ne vrijede? Nije to samo u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, već praskozorje uragana koji nam dolazi iz ove "uljuđene i demokratske Evrope! 60 MILIJARDI Eu-a vanjskog duga R Hrvatske, sa godišnjom otplatom ove godine u iznosu 8 MLRD Eu-a (dakle polovina ukupnog duga bivše Jugoslavije) koju ovaj narod i stanovnici ove zemlje trebaju da plate. Proizvodnje više nema, bankarski sustav je u stranim rukama, mirovinski fondovi opljačkani od strane "domoljuba u Vladi RH koji vole ovu zemlju", unutrašnji i vanjski dug i ogromna nezaposlenost i prijeteča inflacija... Ma evo nema pitanja, samo gledam CNN...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da su ti frajeri iz cnn-a i toliko pametnog zapadnog svijeta toliko pametni koliko im je jaka propaganda onda ih ova svjetska kriza ne bi pogodila punom snagom, više nego nas, već bi je izbjegli.

to je samo američka propaganda jer su ljuti što ih njihovi toliko plačeni i pametni menađeri nisu upozorili već upravo suprotno izazvali su krizui, dok ih je tamo neki Rohatinski iz zemlje koju ne znaju pronači na globusu sve posramio i pokazao se puno pametniji od svih njih.

a za ii stup, ja sada idem uskoro u mirovinu i koliko sam shvatio od tih mojih ulaganja, oko 40.000,00 kuna, neću vidjeti ništa, tako da je to za mene čista pljačka. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hoćete li dobivati mirovinu u ovim okolnostima teške socijalne i ekonomske krize u R. Hrvatskoj? Gdje su mirovinski fondovi prvog stupa? Zašto se vlada RH bori za ukidanje drugog stupa mirovinskog fonda? Hoće li stvarno drugi stup mirovinskog fonda poslužiti za krpanje proračunskog deficita? Hoće li netko odgovarati za pljačku stoljeća ovog naroda i što će se desiti sa ovim narodom u skoroj budućnosti??? Biti noj ili Teletabis ima svoje prednosti odvračanja od tekućih problema. Možda nam treba novo rukometno prvenstvo i nove dvorane... Tko zna???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija