Jump to content
Sign in to follow this  
inanaaa

zagreb...split??

Preporučene objave

Ako ti pomogne informacija, Pravilnikom o studiju,(kojeg možeš pročitati na www.pravo.hr), uređena je opcija "gost student", to može biti redovni ili izvanredni student drugog visokog učilišta, najduže može trajati jednu akad.godinu.Al vjerojatno za to mora postojati neki ugovor između zg i st, i pitanje je bi li u tu opciju ušao tvoj interes, upis i kolokviji u st, predavanja u zg.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

nije moguce, bar ne na nacin koji ti zamisljas.

nitko ti ne brani da upises vanredno u splitu i ides u split na ispite niti ce te itko izbacit sa predavanja u zagrebu ako tu ne studiras, ali niti ce ti biti prilagođena predavanja ispitu niti ces imat pravo na bilo kakve kolokvije.

Inace, cjela prica nema smisla. U splitu ti polozi nekih 25 ljudi prvu godinu u roku, od toga su 23 redovna studenta i maksimalno 2 izvanredna. Drugu godinu ti da uredno svega TROJE ljudi. E da, upise se nesto oko 300,400 studenata godisnje ako se ne varam.

Prebacit se u split ti se isplati samo ako si spremna preselit se ili ako si stigla do 4. odnosno pri kraju si 3. godine pa dodes mirna u split jer one stvarno teske ispite ne moras polagat.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  



×