Jump to content

legalis


planina

Preporučene objave

zbog neslaganja oko tema na ovom forumu,konkretno što mi se kao hrvatskom branitelju,ratnom vojnom invalidu ne dopušta iznošenje mišljenja oko masovnih grobnica hrvata iz drugogo svjetskog rata,što mi uporno zabranjuje moderator legalisa ,smatram povredom prava branitelja,jer ovo i je portal hrvatskih branitelja te zbog gore navedenih razloga više neželim sudjelovati u radu ovih stranica sve dok čuvari komunističkih tajni budu djelili lekcije nama braniteljima...bog i hrvati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moderator koji je zaključao Vašu temu je ispravno postupio jer Vaš post, odnosno onaj na koji ste se nadovezali, nažalost nije imao karatkteristike za svrstavanje u podforum prava branitelja.

 

Naime smisao Vašeg posta nije bio pravni savjet (podjećam da se tako zove taj dio foruma u kojem je objavljen post), već prozivanje određene društvene skupine (ne ulazim u ispravnost ili neispravnost Vaših stavova).

 

Također ste postupili suprotno pravilima foruma jer ste prijetili pozivanjem na masovno nepoštivanje pravila foruma što je vrlo nekorektno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija