Jump to content

vipnet ovrha


deniro0404

Preporučene objave

Poštovani!

Imao sam dugovanja prema vipu iz 2002g na što je došla ovrha

i stvar je riješena na sudu u vukovaru (dogovorio sam sa sudom da platim u ratama).Nakon otplaćenog traženog iznosa

sud je rekao da smo sve podmirili,to je bilo 2004.g.2005. stiže ovrha od D.Ledića na glavnicu od 1600kn i nekih 200kn kamata.Nazvao sam odvjetnika i rekao da sam platio taj dug na što je on odgovorio:da,da ali..(u ovrsi iz 2005.g se nigdje ne spominje uplata koju smo izvršili 2004.g).Nakon mog poziva poslao je novu ovrhu u kojoj se navodi da sam uplatio iznos od 1900kn čime sam pokrio troškove,pazite sad,sudskih troškova iz 2005.g??!!kako je moguće da sam 2004.g platio nešto što još nije ni postojalo tad?!ignorirao sam to tada da bi 2008. dobio ovrhu na iznos od 2600kn.ignorirali smo je i tada,a onda je 2009. stigla ovrha na 2100kn?!kako je moguće da se ovrha smanjila za godinu dana?!ovog sam puta uplatio istu u splitskoj banci u kojoj je otvoren račun na kojeg se mora uplatiti ovrha.Budući sam ponovno vipov pretplatnik dobio sam sljedeći račun za telefon sa naznakom da sam preplatio 2100kn-točan iznos ovrhe?!nazvao sam vip,objasnio što se događa,oni su rekli da nemaju potraživanja prema meni(inače bi me obavjestili o tome prilikom uzimanja nove pretplate).

Nazvao sam i odvjetnički ured D.ledića,gdje mi je oređena gospođa rekla da se njoj 'neda natezat sa mnom' i poklopila mi slušalicu.Poslao sam kopiju uplatnice odvjetničkom uredu i vipovoj službi i naglasi da je to za ovrhu,međutim evo ni nakon mjesec dana ništa-ponovno sam dobio vipov račun za telefon sa preplaćenim iznosom od 2100kn.

što mi je činiti?i da li je moguće išta napraviti?

imam uplatnice iz 2004.-išao sam na sud po njih(bilo ih je teško dobiti ali uspjeli smo!)

unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija