Jump to content

Danski suci su se ispričali HRS-u


Mrljavac

Preporučene objave

ZAGREB, 3. travnja 2009. (Hina) - Na sastanku čelnika Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) s vodećim ljudima Međunarodnog rukometnog saveza (IHF) u Baselu najviše govora bilo je o podmirivanju obveza IHF-a prema organizatora Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj

 

"Usuglasili smo i stavove glede kandidata za nadolazeći Kongres IHF-a u lipnju u Egiptu, a ujedno smo pozvali čelnike IHF-a da nam budu gosti prigodom listopadskog obilježavanja 60. godišnjice rukometa u Hrvatskoj", kazao je predsjednik HRS-a Sandi Šola napominjući da su dobili službeno priopćenje IHF-a, EHF-a kao i pismenu ispriku danskih sudaca Pedersena i Olsena kojom oni opovrgavaju sve optužbe za pokušaj podmićivanja i negiraju da se bilo što od spomenutog dogodilo na službenim večerama. Danci su čak pismeno opovrgnuli da su išta od toga i rekli.

 

"Poduprli su nas svi delegati i suci koji su bili na spomenutim večerama negirajući bilo kakve pokušaje podmićivanja, a mi smo tražili da danski sudački par proslijedi tu izjavu svim hrvatskim medijima", dodao je predsjednik Šola.

 

(Hina)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija