Jump to content

5 g marihuane - HITNO


anonimno

Preporučene objave

vjerovatno si dobio presudu Općinskog suda kojom se izdaje kazneni nalog i kojim se za kaz.djelo iz čl.173.st.1. KZ proglašavaš krivim, te ti se izriče kazna zatvora u trajanju 3 mjeseca uvjetno na 1 godinu. Na kraju te presude imaš i pouku o pravu na pravni lijek - da u roku 8 dana od dana prijema te presude možeš uložiti prigovor..

ODO je već pribavio tvoj izvadak iz KE, vidio da nisi (ako nisi) do sada osuđivan i predložio ovakvu sankciju, a sud je to prihvatio. Druga moguća kazna ti je bila novčana kazna, a kako je ona teža od uvjetne, ovaj prijedlog je povoljniji...

U svom opt. prijedlogu kojim je tražio izdavanje kaznenog naloga ODO je tražio ovih 3 mjeseca uvjetno na 1 god., a u slučaju prigovora njihov prijedlog sankcije je drugačiji - moguće i novčana kazna ili duža zatvorska kazna...

Na tebi je da odlučiš što ćeš...

Sa prekršajnog će ti suda već nešto stići, pa ako i kada stigne, a na ovu presudu ne uložiš prigovor i ona postane pravomoćna, tada prekršajnom sudu podnesi dokaz (tu presudu) da si za isto djelo već suđen, i prekrš. postupak bi se tada trebao obustaviti..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija