Jump to content

odšteta u prometnoj


mario50

Preporučene objave

Stradao sam kao suvozač na zadnjem sjedalu u prometnoj nesreći 2004.frontalni sudar dvaju automobila,oba vozača pod utjecajem alkohola,krivnja prema zapisniku i sudu je vozača koji je udario u nas nepropisnom brzinom u naselju.slomljena mi je natkoljenica.liječenje je završeno prije dvije godine kad su mi izvadili šipku iz kosti.nedavno je na rtg nalazu ustanovljen neki komadić zaostalog metala i koštanih čestica u području kuka.s tim nalazima idem uskoro na ponovljeno vještaćenje koje smo zatražili jer sa prvim nismo bili zadovoljni.ujedno sam izgubio i godinu dana na faksu tj. morao sam pauzirati nakon nesreće. mi smo prvotno potraživali od okrivljenikovog osiguranja odštetu od nekih 110 000kn,a na kraju je nakon prvog vještaćenja ukupno proizašlo nekih 40 000kn na što mi nismo pristali. jer nisu u obzir uzeli niti izgubljenu godinu.

ZANIMA ME KOLIKOM SE IZNOSU OTPRILIKE UOPĆE MOGU NADATI JER SMIJEŠNO JE NA KAKO MALI IZNOS SE NA KRAJU TO SVODI PREMA TVRDNJI OKRIVLJENIKOVOG OSIGURANJA.TVRDE DA JE TO I DIJELOM ZBOG MANJIH KOEFICIJENATA U TABLICAMA ZA OZLJEDE KOJI SU SMANJENI PROŠLE GODINE PA SU I ODŠTETE TJELESNIH OZLJEDA OPĆENITO PUNO MANJE NEGO PRIJE.JEDNIM DIJELOM ŽELE SKRENUTI KRIVNJU I NA MENE JER SAM BIO U AUTU VOZAČA POD UTJECAJEM ALKOHOLA ALI KOJI NIJE SKRIVIO PROMETNU.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija