Jump to content

POZIV NA SUD OD ZET-a


anonimno

Preporučene objave

Ja bih molila dobre duše da mi odgovore na pitanjce koje glasi: studentica sam i prije godinu dana me izuzetno neljubazna,skoro pa agresivna kontrolorka zaustavila u tramvaju a budući da u tom trenutku nisam imala novi pokaz već samo novu mjesečnu markicu,znači kombinacija starog pokaza i nove markice,oduzela mi je pokaz iz ruku, zapisla moje podatke. Pred 2 mjeseca sam dobila kaznu doma. Nisam je platila. Stiže mi poziv na sud.Nisam otišla. Danas došao ponovno. Da ne zaboravim pisala sam i žalbu ali pisanog traga o obijenju te žalbe nisam dobila. Dakle,što mi je raditi?

Živim od očeve mirovine(1800kn) i ne mogu se oteti dojmu da i najveći kriminalci prolaze nekažnjeno, pa ako meni zaračunaju kaznu i još troškover suda, ne znam što ću! Svijesna sam činjenice da sam kriva ali love nemam najiskrenije. Mogu li me poslati u zatvor zbog toga? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

i ja imam slican problem - nema sanse da platim kaznu jer znam da nisam kriva. mislim da vam je kardinalna greska sto niste otisli na sud prvi put, suci su u pravilu ok i mislim da bi dobro prosli. tak da svakako odite ovaj put, se im ispricajte, recite da ste bez love i oprostiti ce vam ja mislim. jednom je moj frend zakonski trebo platit 1000 kn globe pa su mu na sudu smanjili na ispod sto i oslobodili ga od troskova jer nema novaca. mozete jos probati nazvati na prekrsajni sud i raspitati se sta je bilo sa zalbom, kak sad to dalje ide, ali nemojte se uzrujavati- nikakav zatvor ne dolazi u obzir! sve bude ok.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija