Jump to content

Isplata otpremnine


anonimno

Preporučene objave

Zar nema odgovora!!!

 

 

 

 

 

 

 

isplata otpremnine

Nakon 30 tak godina staža dobila sam otkaz s otpremninom i otkaznim rokom od 3 mjeseca. U sporazumu o otkazu poslodavac se obvezao isplatu otpremnine u 6 rata s početkom isteka otkaznog roka. U međuvremenu sam oboljela i na bolovanju sam preko godinu dana, a bolovanje sam započela prije isteka otkaznog roka. Poslodavac mi ne isplačuje otpremninu pod izgovorom da nije isteklo 3 mjeseca otkaznog roka. Da li je njegova obveza isplate otpremnine i kako da je ostvarim, jer šta ako na bolovanju ostanem još godinama ili nedaj Bože umrem?

 

Najljepša hvala.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Draga gospođo, ovo je pravni forum.Po svemu sudeći vaša glavica vrlo dobro razmišlja.Ja sam laik,ali čim se pojavite na poslu teći će otkazni rok, a vi biste najradje to produžila do smrti, da budete osigurani financijski.Međutim na kraju još ćete se više razboljeti tj. zbilja nećete dočekati otpremninu.Zato požurite se pomaknuti kako znate makar četveronoške, ako želite svoju zarađenu "lovu" i zdravlje u punoj formi.Zbilja dobronamjerno i puno sreće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija