Jump to content

prolaz kroz crveno


anonimno

Preporučene objave

sinoć sam se vozio po vukovarskoj i vozim se ja.i u retrovizoru skužim policiju bez svjetala i usporim da bi im rekao da upale svjetla,i oni se ubace ispred mene,upale rotirku i zaustave me.izađem ja van iz auta i pitam policajca šta sam napravio.on mi kaže 2 prekršaj kao razgovor na mobitel i druga prolaz kroz crveno.ja mu dokažem da nisam pričao na mob,i on mi počne pisat kaznu za crveno!šta god sam ga pito bahato mi je odgovarao!jel mogu ja sad predat žalbu i navesz da su i oni prošli kroz crveno bez rotirke,da su se vozili po noći bez svjetala,da je policajac bio bahat i da mi je htio pisat kaznu za mobitel!

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jel mogu ja sad predat žalbu i navesz da su i oni prošli kroz crveno bez rotirke,da su se vozili po noći bez svjetala,da je policajac bio bahat i da mi je htio pisat kaznu za mobitel!

 

mozes u zalbi pisati sto god hoces, ali ovome sto navodis nije mjesto u zalbi vec u nekakvom podnesku upucenom nacelniku pu ili tako nesto... uglavnom za tvoju odgovornost je nebitno je li policajac takodjer krsi prometne propise i je li ljubazan u ophodjenju ili nije, a sve iz razloga sto ne sude njemu vec tebi...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slažem se s prethodnim postom, većini prekršajaca je nepotrebni zamor slušati o propustima policijskih službenika, ali policijski načelnici ozbiljno razmatraju pritužbe građana, barem u mom gradu, u prigovoru na prekršajni nalog i ne morate ništa posebno navoditi, dovoljno je da zatražite provođenje postupka, u kojem će biti prilike za davanje komentara i daljnjih dokaznih prijedloga

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija