Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
leony

amortizacija vozila

Preporučene objave

Postovani,

molim vas za informaciju dali je kod nabavke novog sredstva od strane d.O.o. (konkretno riječ je o osobnom vozilu) dozvoljeno amortizirati vozilo po ubrzanim stopama amortizacije odmah u početku ili se prvo moraju koristiti redovne stope amortizacije pa nakon nekog vremena prebaciti na ubrzanu stopu? Napominjem riječ je o novom vozilu (neznam jeli to bitno). Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Izbor metode amortizacije ovisi o poslovnoj politici trgovačkog društva.U praksi se najčešće koristi linearna metoda amortizacije,zbog svoje jednostavnosti ali porezno je dopuštena (priznata) i amortizacija koja je obračunata prema dvostrukim (ubrzanim) stopama i to odmah,od početka amortiziranja tj.nabave vozila.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×