Jump to content

dug prijašnjeg vlasnika


anonimno

Preporučene objave

Da li komunalno poduzeće kao upravitelj zgrade može dug prijašnjeg vlasnika (pričuva i naknada) pripisati meni kao novom vlasniku stana iako u Ugovoru o prodaji stana lijepo piše da sva eventualna dugovanja do stupanja novog vlasnika u posjed stana podmiruje prodavatelj?Naime iako sam vlasnik stana već 6 mj. odbijaju mi slati uplatnice na moje ime sve dok se stari dug ne podmiri.Inače u tijeku je tužba protiv dotičnog ali sve mi se čini da on to ne misli platiti.molim pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a kaj je sa mojim dugovanjem.vlasnik sam već 6 mjeseci i ak se nastavi da mi i dalje ne šalju uplatnice i moj će dug ubrzo narasti na par tisuća.ponudili su mi da mi šalju uplatnice ali na ime prijašnjeg vlasnika.da nebi.ja kao vlasnik da plaćam svoje dugove na tuđe ime.koje su to sheme?kaj napraviti?bed mi je i zbog drugih suvlasnika.ja samo želim početi izvršavati svoje obveze od dana kada sam postao vlasnik i točka.kaj mene briga nekakva tužba protiv prijašnjeg vlasnika.kome se mogu obratiti za pomoć?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija