Jump to content

100% bolovanje


plperano

Preporučene objave

Predao papire u klovićevu za priznavanje 100% bolovanje ,prošlo 6mj, nema odgovora a u papirima iz Dubrave piše u psih.. nalazu da moja bolest je uzrok ratnih zbivanja i poslije ratnog obavljanja minerskih poslova tj- razminiravanja. Ako netko zna kakav ishod mogu oćekivat a na bolovanju sam već preko godine HVALA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Njima u hzzo nije toliko bitno što piše u nalazu lječnika što je uzrok ( ratna djelovanja ) , njima je najbitnije da im uz lječničku dokumentaciju dostavite ratni put i 2. st. rješenje o statusu hrvi-a ( to je rješenje napisala komisija koja je ovlaštena da procjeni da li je uzrok sadašnjem stanju posljedica sudjelovanja u DR ili ne i ako je u kojem postotku ).

 

Nazovite hzzo na njihov info.- telefon pa se raspitajte o svom predmetu ( broj ne znam potražite ga na info ili na starinama hzzo-a ).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

mislim da nemožeš ništa očekivati dok ne dobiješ od njih rješenje.Ukratko po mom iskustvu ako imaju ikakav razlog da ti nedaju 100% neče ti ga ni dat.Tako da nitko nezna dal češ dobit ili ne.Ja imam rvi od 2.stupanjske,dobar ratni put,nalaze iz dubrave i iz svoje bolnice pa su me odkantali.Žalio sam se pa su mi napisali u obrazloženju da nemam dokaza da je oboljenje nastalo kao posljedica dom.rata

te da ako nisam zadovoljan tužim upravnom sudu,a znamo koliko se dugo tamo rješavajku stvari i koliko su brzi.Nisam ih tužio pa sada kad sam dobio od mupa rješenje da nemogu službu obnašat i da je bolest posljedica dom rata

te če na konto toga slijedit i umirovljenje ponovno sam zatražio 100%bolovanje ali sada sa zaostacima od godinu dana.Baš me zanima šta če sad izmislit.Ako ništa drugo barem neče moči reči da nisam ni tražio.A tužiti se uvjek stignemo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma sada je to postala jedna "opća praksa" da čovjeka (bez obziradali zadovoljava uvjeta ili ne) jednostavno "otkantaju" :poguzi:(ovo mi djeluje kao na dobivanje na vremenu ali ne razumijem što će s time dobiti jer će kada tada morati "stvari" rješiti a razumijem i kakva je sada financ. situacija i sva ostala previranja i :blabla:) i svi ali baš svi (redosljed je nebitan: HZZO, MOBMS, HZMO, razni uredi Državne uprave za prava HB itd.)redom tako "velikodušno nude" za pravni lijek upravo tužbu na Upravni sud (ove tužbe su izgleda postale pravi trend, In i Must have!)...

sve mi to izgleda na "brigo moja pređi na drugoga" barem "na neku godinicu dana...prestrašno :panika::psuje:...

tužbe na Upravni sud sada mi djeluju tako "izbagatelizirano i isprostituirano" a takvima ih ovi svi gore pobrojani i smatraju i kao takve i uvažavaju tj. bolje bi bilo reći ne uvažavaju jer je i previše primjera "iz života" gdje isti ne postupaju po presudama Upravnog suda...i tako na kraju ostaje otvoreno pitanje: "Tko tu koga :seks: ?"

Ups...isprika na vulgarnosti i pozdrav svoj braći po oružju :vojak:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija