Jump to content

stalno isti odvjetnici


micika

Preporučene objave

imam pitanje...zašto su na listi odvjetnika koji traže vježbenike uvijek isti ljudi...šta više nitko ne zapošljava??? oni stalno traže vježbenike, jer su nenormalni i ne nude doslovno nikakve uvjete rada...glume kao da te nešto hoće naučit,a ustvari samo iskorištavaju... ne mogu vjerovat da u 5 mje nitko novi nije na popisu... ili jednostavno popis hok-a nije ažuriran?? :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Draga djeco, probudite se već jednom, živite u zemljici Hrvatskoj, gdje veze i poznanstva već godinama caruju politikom zapošljavanja .

 

Želite li posao kod odvjetnika, potražite vezu preko rođaka, prijatelja i poznanika. Zaboravite da će vam HOK pomagati u traženju posla. Komora je "zapela" u sedamdesetim godinama, kada je bilo 300-tinjak odvjetnika, a godinama ionako služi samoj sebi i interesu nekolicine odvjetnika.

 

A na nama ostalima je da im plaćamo članarinu za koju dobijemo povremenu tiskovinu koja je također sama sebi svrhom. :palacdolje:

 

A ako želite da vam se usto poštuju i ljudska prava, odvjetništvo zaboravite, zaposlite se radije u državnoj upravi, tamo još cvjeta socijalizam u punom sjaju. :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija