Jump to content

Izvlaštenje - problematika


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam od grada Senja zaključak sukladno čl. 56 ZUP-a da na jednoj čestici u Lici među brojnim suvlasnicima odredimo punomoćnika-zastupnika svih u stvari nepotpunog izvlaštenja radi izgradnje lokalnog vodovoda ili će ga oni sami imenovati!!

 

1)

Iz ZK su me našli, pa ne vidim razlog da oni imenuju punomoćnika - da li je to foliranje Uprave grada Senja?

 

2)

Pretragom na www.nn.hr nisam vidio nikakvu odluku kojom je taj vodovod proglašen državnim interesom pa da se zemljište smije izvlašćivati za potrebe izgradnje istog.

 

Pitanje:

Da li je i po kojem zakonu izgradnja vodovoda i koje razine istog (nisam siguran da ovo nije i magistralni) proglašen državnim interesom, pa se prema Zakonu o izvlaštenju za potrebe izgradnje istog predmjeva izvlaštenje.

 

Ljut sam na gradsku upravu jer je gradnja ovog vodovoda započeta 90-tih kad je novac za izgradnju pokraden isplatom u cijelosti izvođaču za cca. 10-15% obavljenog posla, a nitko nije kažnjen. Sada se opet radovi izvode nekvalitetno i nesavjesno, a Uprava se ponaša kao kauboj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija