Jump to content

trebam hitnu sugestiju oko otvaranja cluba u Zagrebu


BlackAngel

Preporučene objave

Naime dugi niz godina se bavim ugostiteljskim djelatnostima, i sada mi je želja otvoriti nešto svoje. Odlučila sam se za otvaranje cluba. Imam ideju da bi ili zakupila ili otkupila halu u nekoj staroj tvornici, na području Zagreba. Nažalost još nisam uspjela stvoriti kontakte na tom području, a i zanimaju me dozvole koje su mi potrebne za ostvarenje ovog poslovnog projekta. Pa Vas eto molim ako mi možete sugerirati i pomoći.

Zanima me je li to uopće moguće napraviti u Zagrebu? Vani je to zakonski regulirano, pa me zanima kako je u Hrvatskoj.

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav,

 

imaš lijepe i hvale vrijedne planove, no, nije sve onako kako bi trebalo biti, a pogotovo pripazi s kime, i što kome predlažeš, jer Zagreb je pun prevaranata, manjeg i većeg kalibra, te dobro razmisli da li možeš udovoljiti gore navedenom gdje ćeš doći u situacije, nakon kojih možda više i nećeš poželjeti nešto veliko raditi, jer meni se dogodilo da me pravario najbolji prijatelj(ne poznanik).

 

jednostavno, prvo trebaš političke veze, pa onda druge "veze", zatim poznanstva, dobru pravnu zaštitu, zatim fizičke zaštitu, tek tada dolazi novac, puno novca, onda ideje, volje i psihićke snage za nepredvidive situacije, a tek

tada papirologija(tu jako pazi da ne kupiš nešto i platiš, a nakon toga shvatiš da si pokradena).

 

izvini, ako sam rekao nešto što ti se ne sviđa, ali to su činjenice, i bolje da odmah budeš toga svjesna, i pripremiš se na to, nego da kreneš u nešto takvo lijepo, a onda se iznenada razočaraš, razboliš, pa san postane neostvariv.

 

lijepi pozdrav, držim ti fige!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana BlackAngel prije svega krivo mjesto za post ovakve vrste.

drugo smatram ukoliko ste sposobni bili ulogirati se na ovaj forum, isto tako ste mogli letimičnim uvidom a putem tražilica uvidjeti jednostavnim utipkavanjem u npr google: Zagreb-klubovi vidjeti da oni u Zagrebu itekako postoje...... :misli:

 

Ovo što ste naveli je itekako moguće, a za to vam netreba, kako navodi dipl-ing veze, zaštitu i sl.

Prevaranata ima (kao i u svakom kutku svijeta) a tko "nasjedne" je njegova krivnja.

 

Za vaš "projekt" aki imate novaca i niste tip "balkanske" škrtice kako je to uvriježeno na našim prostorima (tu ljudi misle da ako imaju 10 tisuća kuna u đepu i par hiljada da posude na kamatu i isto ulože da će živjeti ko kraljevi) na način da kvalitetno uložite u određeni posao, uz pomoć banke npr jer temeljem vašeg posta smatram da imate sredstava nešto i napraviti, učinite korak.

 

nećete to saznati doslovno tu, i sve informacije u svezi registracije firme/obrta i inih dozvola možete dobiti u gradskom uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, Zapoljska 1 svaki dan od 9,00 do 15,30 osim subote i nedjelje ili na br. tel.-a 01/6101-111, ili posjetom na stranice HOK-a, Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija