Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Charisma

Dozvola CZSS-a za isplatu dječje štednje?!

Preporučene objave

Molim pomoć ako netko zna!

Prije 5 god. majka je na ime djeteta ugovorila štednju(u trajanju od 5 god) sa PBZ-om preko poslovnice(koja je članica PBZ-a).

Za podizanje novaca u poslovnici traže potpis oba roditelja(iako u se to u ugovoru nigdje ne spominje!)Problem je u tome što se majka nalazi u brakorazvodnoj parnici te joj nije dodijeljeno (ni privremeno)skrbništvo.Na ugovoru se navodi kao zakonski zastupnik i opunomoćenik.Poslovnica sada traži suglasnost CZSS-a za podizanje novaca.Kontaktirana je uprava PBZ-a koji kažu da nema ničeg spornog i da poslovnica mora isplatiti novce(istu poslovnicu je pismeno kontaktirao i odvjetnik)ali poslovnica i dalje ne želi isplatiti novce bez dozvole CZSS-a jer je to njihova "interna politika "kojom štite prava djeteta(o kojoj nisu ni na koji način obavijestili ili prethodno upozorili niti se nalazi u ugovoru).Pitanje glasi:Kako do novaca bez dozvole CZSS-a?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×