Jump to content

ročište bez odvjetnika


anonimno

Preporučene objave

Pa ako ste ga angažirali, trebao bi vam on to reći.

Uglavnom, vi ste tužena strana što znači da akciju počinje tužitelj, vjerojatno sa podneskom na koji će vaš odvjetniki kasnije očitovati

Ako i ne dođjete, rasprava će se održati bez vas, a o poduzetim radnjama ćete biti obaviješteni(Vašem odvjetniku će sud poslati podnesak koji mu je predao tužitelj)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim teško je ovako komunicirati..

Kao prvo, što vam je rekao vaš odvjetnik?

Kažete dte angažirali odvjetnika, onda se ne bi trebali previše brinuti? A ako vas jednostavno to zanima i iz drugih izvora, jedino što možete reći je da ostajete kod odgovora na tužbu koji je vaš odvjetnik poslao sudu i tužitelju.

Tužitelj je taj koji će prdložiti dokaze

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čini mi se da ovaj forum nije namijenjen za kontrolu odvjetnika. Odvjetnici su stručne osobe, i vi biste u svog odvjetnika trebali imati povjerenja. Ako nemate, već sada, na početku parnice, bolje vam je da si uzmete drugog odvjetnika u kojeg ćete imati povjerenja. Ako odvjetnik ne može prisustvovati raspravi - on će to riješiti. Možda će poslati vježbenika na zamjenu, možda će ga zamijeniti kolega, možda će ročište biti odgođeno, možda dostava poziva nije uredna - to su sve stvari koje vi ne znate, niti bi trebali znati. Za to ste i angažirali odvjetnika, i za to ga plaćate. Ovaj forum sigurno nije mjesto na kojem trebate tražiti odgovore na pitanja koja bi vam trebao dati vaš odvjetnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija