Jump to content

Prigovor na rješenje


anonimno

Preporučene objave

Dakle, prijavila sam se na natječaj za vježbenika II vrste u državnoj službi. Budući da ispunjavam uvjete, pozvali su me na razgovor koji su obavili čisto foramalno nije trajao ni 2 min. Sada sam dobila odgovor da nisam primljena, odnosno napisali su koje osobe su primljene.

Naravno ja smatram da sam oštećena i podnijet ću prigovor kao što i piše upouci o pravnom lijeku.

Molim vas pomoć: Kako bi trebao izgledati taj prigovor, molim vas primjere ako znate, budući da do sada nisam nikada slala prigovor. Molim vas pomoć ili da mi date savjet kome se mogu obratiti da mi pomogne sastaviti taj prigovor.

Unaprijed hvala :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nego, jeste li izvrsili uvid u dokumentaciju? Kakvih saznanja imate da je primljena osoba koja ima losije kvalifikacije?

 

Nacelno, u prigovoru navedite u zaglavlju svoje podatke, zatim u desnom dijelu kome upucujete prigovor, pa ispod toga stavite predmet: prigovor na .... ili samo rijec prigovor. U tekstu cete navesti da ste sudjelovali na natjecaju tom i tom, objavljenom (gdje i kada), da ste u roku predali dokumentaciju i da ispunjavate uvjete, da je obavljen razgovor s vama i da ste tada i tada zaprimili obavijest da niste primljeni.

Nakon toga navedite svoje razloge i dokaze zbog kojih smatrate da je doslo do nepravilnosti ili krsenja nekog zakona, obrazlozite svoj stav, te zakljucno zatrazite ukidanje te odluke i raspisivanje novog natjecaja.

Konacno, se potpisite i da zaboravila sam, mjesto i datum pisanja prigovora.

Posaljite preporucenom postom u roku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prigovor možete podnijeti ako imate neke osnove za njega. U svakom slučaju, računajte da će biti odbijen ako ste imali jednake uvjete kao i ostali. Nigdje ne piše strogi kriterij tko mora biti primljen.

Svakako navedite ako ste propustili neku osnovu prema kojoj ostvarujete prednost (ako je ostvarujete) pri zapošljavanju.

 

Da li su provedena testiranja?

Da li ste vidjeli dokumentaciju ostalih kandidata?

Smatrate li da je primljen netko tko ne ispunjava uvjete.

 

Sve ovo uzmite u obzir pri podnošenju prigovora, odnosno prije nego što ga pišete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija