Jump to content

Povijest


anonimno

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...

Možete tvrditi što god hoćete, ali realno do ove godine mogli ste 10 mjeseci samo dolaziti na predavanja i spavati, a onda kad dođe ispit svi su krivi samo vi ne. Radite cijelu godinu, lagano učite kao u srednjoj školi, slušajte, zapisujte i nećete imati problema. Garantirano svatko tko kontinuirano uči neće imati problama. Osim toga predavanja su zanimljiva. PA zar su stotine nas koji smo to položili budale. Tko uči prolazi prije ili kasnije. Ovo je forum za razmjenu mišljenja, pa Vas molim podignite razinu izražavanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

slažem se, čisto štrebanje napamet nepotrebnih sitnica. jasno mi je da mi budući pravnici moramo imati neku povijesnu opću kulturu ali ovo je stvarno pretjerano. a kad smo kod načina polaganja ispita; pa zar je potrebno polagati 3 kolokvija i to i pismeni i usmeni za pečat? Ovaj ispit oduzme i više od 3 mjeseca vremena jer rijetki su ti koji polože sve iz prve. čisto gubljenje vremena na nepotrebne stvari

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 11 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija