Jump to content

uznemiravanja sa skrivenog broja koji je otkriven ispisom poziva


lovric

Preporučene objave

počeo me netko nazivati (cimati) sa skrivenog broja na oba dva moja mobitela početkom 9 mj.znalo je biti 5-20 poziva dnevno i po noći. Zahvaljujući policiji i Vipu došla sam do broja preko ispisa poziva.Međutim na taj br se nitko nije javljao ili je samo šutio, onda su počele dolaziti poruke lažno se predstavljajući osobom (lažno predstavljanje) za koju sam provjerila da ne stoji iza toga.Sada je mjesec dana bilo mira i noćas u 3 sata ujutro su opet počeli pozivi.Imam od policije potvrdu o prijavi za uznemiravanje.Broj je na karticu i nije prijavljen.Kako da dođem do ispisa brojeva od toga broja s kojima je u kontaktu.Koga da tužim taj broj (NN)osobu ili T-mobile koji je davatelj usluge?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

recimo ja predlažem da stručne službe utvrde s kojim je još brojem kontaktirao taj NN broj ( naravno ako je korišten samo da bi vas uznemiravao onda nije s nikim drugim možda niti koristio taj broj za pozivanje ).nadalje postoji mogućnost da operater locira s kojeg je AP-a odašiljan učestalo taj poziv što njima nečini nikakav problem.da se razumijemo za sve postoji mogučnost otkrivanja samo sve ovisi o službvama koje bi morale postupiti po vašoj prijavi i efikasno otkriti NN osobu ali već sad su trebali podnijeti prijavu protiv NN osobe što sam siguran da isti nisi napravili obzirom da nisu vašu prijavu prihvatili ozbiljno a nadasve ako nebi otkrili NN osobu njima bi to samo pravilo problem u statistici otkrivanja i postupanja,stoga sve takve radnje svode na neke službene zabilješke koje i nemaju nikakvu svrhu osim eventualno da se pokriju sa vašom prijavom. Nadalje ako vam to toliko stvara probleme ( očito da stvara što je i razumljivo) možete se obratiti nekoj privatnoj detektivskoj kući i oni će dati truda da otkriju tu nn osobu koja vas uznemirava.U svakom slučaju budite uporni i obratite se opet policiji da vas izvjeste što su oni sve poduzeli od vaše prijave pa do dana kad ste ih ponovno posjetili... ništa nemože ostati neotkriveno samo treba puno dobre volje i rada rezultat će biti ubrzo . nemojte se iznenaditi ako je to možda netko iz vama neposredne blizine.Malo mi je čudno što ste vi dobili ispis tog broja obzirom da bi policija trebala to odraditi ,a nitko ni vip ni policija vama nebi smjeli dati taj broj ? pitate se zašto? vrlo jednostavno -tko bi snosio posljedice da ste vi otkrili tu NN osobu i sami poduzeli neke recimo nezakonite radnje ( primjer da ste tu nn osobu recimo samo dobro nalupali ????? zato ništa na svoju ruku nek službe koje su plaćene odrade svoje dužnosti,a sam operater u ovom vip može vrlo efikasno rješiti problem u krajnjem slučaju zabraniti ulaz tom broju u njihove bazne stanice !!!!!

pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

 

dok čekate da nadležne službe rješe vaš problem trebate zatražiti od davatelja usluge - Vip-a, da blokira pristup NN broja prema svim gsm mrežama. Obzirom da vas NN i dalje uznemirava Vip bi trebao to učiniti.

Ako NN nije komunicirao s drugim brojevima osim vašeg, postoji način da se uđe u trag prvom vlasniku mobitela preko IMEI broja. A onda se samo slijedi trag eventualne promjene vlasnika. Ali u svakom slučaju stisnite policiju, nazivajte ih svaki dan i dosađujte. Jer da oni hoće, mogli bi bez problema u jednom danu naći počinitelja.

 

Pozdrav :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija