Jump to content

MASTERCARD prijevara


renata2607

Preporučene objave

Poštovani,

 

Prije svega zahvaljujem na mogućnosti da se pitanja običnih građana postave na forumu na kojem za njih postoji i iskreni interes.

 

Moj problem je počeo 7.11.2009 kad sam primijetio sumnjive transakcije na PBZ MASTERCARD, koja je čitavo vrijeme bila u mom posjedu (dakle, nije bilo fizičke krađe ni gubitka). Transakcije sam odmah reklamirao i blokirao karticu, samo dan nakon nastanka. Nakon toga uslijedila su gotovo 4 mjeseca iščekivanja rješenja, a na koncu mi je priopćeno da se moja reklamacija ne uvažava, a kao jedan od razloga navedena je činjenica da sam i u prošlosti koristio karticu putem interneta.

 

Sporne transakcije napravljene su u britanskim funtama, ne znam kako su i gdje nastale, a PBZ je gotovo bezobrazno odmahnuo rukom i rekao da troškove moram platiti, zajedno sa kamatama i opomenama koje su se gomilale zbog 4 mjeseca ne rješavanja pritužbe.

 

Suvišno je napomenuti da sam slijedio sva pravila sigurnosti korištenja kartice, no to se očito nikoga nije previše dojmilo.

 

Zanima me postoji li ikakva mogućnost žalbe na ovakvo rješenje reklamacije (riječ je o iznosu od 6,200.00 kuna). Ne znam kome da se obratim jer zaista ne mogu vjerovati da sam dužan platiti troškove koji su nastavli bez moga znanja. Sve bih prihvatio da mi je kartica ukradena ili da sam je izgubio, ali ovako se čini gotovo apsurdno.

 

Unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija