Jump to content

adresa registracije trvtke


ekoeko

Preporučene objave

Mogu li prilikom osnivanja d.O.o., kao matičnu adresu registracije tvrtke navesti adresu rođake, koja živi na području posebne državne skrbi, iako će stvrno proizvodno i prodajno mjesto biti nekoliko km (5) dalje na području koje ne spada pod PDS?

 

I da li je potrebno na toj lokaciji , pod uvjetom da je isto moguće, imati i neku oznaku ( naljepnicu, plakat, reklamni pano...)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete sjedište tvrtke staviti na adresu rođake koja je na PPDS-u ,s tim da s rođakom morate sklopiti ugovor o najmu, budući da sjedište tvrtke nije na adresi osnivača-vlasnika tvrtke.Na lokaciji sjedišta poduzeća mora biti istaknuta tabla s podacima tvrtke (naziv,sjedište).

 

Ukoliko prizvodno-prodajni prostor otvarate izvan sjedišta tvrtke,isti morate naznačiti kao izdvojenu poslovnu jedinicu.

 

Dobro proučite poslovanje vezano uz PPDS, jer neke olakšice su vezane uz sjedište tvrtke a neke uz mjesto obavljanja poduzetničke djelatnosti i stjecanje prihoda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 godina kasnije...

Pozdrav,

 

Možete mi reći kakava je situacija sa sjedištem tvrtke na adresi, kada postoji ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji između dvije tvrtke, koji je sastaven na 3 godine i ističe.

Dali tvrtka koja ima prostor i ugovorom daje na sukorištenje (ne najam) prostor drugoj tvrtki koja ima i sjedište na toj adresi (kao i tvrtka koja daje prostor na sukorištenje), može ikako nakon isteka ugovora maknuti tvrtku sa sjedišta ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija