Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

neplaćeni prirez

Preporučene objave

molim pomoć u vezi (ne)plaćanja prireza.

radim i živim u zagrebu a boravište i prebivalište imam u manjem mjestu izvan zg. moj poslodavac ne zna da je u tome mjestu 1.1.2006. uveden prirez te mi ga ne skida od plaće.

zanima me jesam li dužna obavijestiti poslodavca o tom prirezu. ako jesam, koje posljedice mogu snositi ako to ne učinim? u zakonu o financiranju jedinica lok. uprave ne navode se posebne kaznene odredbe koje bi se odnosile na prirez (za većinu ostalih poreza se navode). koje su posljedice za poslodavca ako ne plaća prirez?

nadalje, kontrolira li porezna uprava ili neka druga institucija plaćanje prireza kroz godinu ili se provjeravaju podaci uneseni u (eventualnu) godišnju poreznu prijavu?

hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×