Jump to content

nagodba dinersa


azron

Preporučene objave

Da li je to moguće-da nakon 3 poslana zahtjeva za nagodbu jedan djelatnik kaže da te će posalti ugovor o otplati,dok drugi poklapa slušalicu i kaže da oni ne pristaju na nikakavu nagodbu i ugovor. Te da bi dan poslije dobila opomenu pred tužbu od odvjetnika koji bi mi telefonskim razgovorom rekao da tražim nagodbu koju sam već tri puta tražila pismenim putem. Kakvi to majmuni tamo rade-jedan govori jedno-drugi drugo.Umjesto da budu sretni da sam im se uopće javila i pokazala volju za otplatom-šta im se sigurno 90 posto dužnika niti ne javi.Zanima me šta će mi zaplijeniti-cijela plaća mi je u kreditu,stan sam suvlasnik koji ima dvije hipoteke narednih 16 godina.Drugo nemam ništa.ŠTA SE DOGADJA KAD SE NEMA NA ČEMU IZVRŠITI OVRHA?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

azron je napisao:

Ne nisam dobila nikakve odgovore.Ponudila sam nagodbu-oni odbijaju-i koji je odgovor na to.Deset puta sam postavila pitanje šta se dogadja ako se nema na čemu izvršiti ovrha-niti jedan put nisam dobila na to pitanje odgovor.Šta onda-čekam zastaru ili idem u zatvor.

 

 

Pravomočnoa ovrha se može naplatiti u roku 10 godina od pravomočnosti, no ovrhovoditelj može mijenjati sredstvo ovrhe sa primanja na nekretnine i pokretnine i tako unedogled dok ima interesa za tim. Svaka promjena sredstva ovrhe produžuje zastarni rok. Nakon određenog vremena če Vam se plača osloboditi od obaveza i ovrha če doči na red za naplatu sa dospjelim zateznim kamatama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija