Jump to content

zbog prekida trajnog naloga od strane VIPa


Lixi

Preporučene objave

Bok,

 

Sretno i nadobudno sam kupila mob na pretplatu od 2g. uzela sam placcanje preko trajnog naloga da mi se ne desi kasnjenje placanja racuna.

 

nakon skoro 1g je zbog necega ukinut trajni nalog i o tome nisam obavjestena. dolazile su mi poruke da ako sam platila racun da ignoriram opomene..nakon sta su me iskljucili sam otisla u vip ( drito je bilo za ljeto,te mi je trebaalo oko 1mj i nesto da skuzim o cemu se radi)...vec sam imala i opomenu i naknadu za ukljucenje sto skupa nosi 100kn..platila sam racun, ali sam rekla da ovo necu platit jer nisam ja kriva sto su oni bez razloga prekinuli trani nalog.ocekivala sam da buduci da sam redoviti platisa da ce se to rijesiti, nadobudno sam opet uzela trajni nalog da mi se to opet ne desi..no odbila sam platit ukljucenje i opomenu.. nakon toga su mi isklkjucili telefon, ali kako sam bila na nalogu, nastavili su mi uzimazit 60ak kn svaki mjesec.na mail mi nitko nikad nije odg., a u vipu sam pisala 2 puta zalbu i 2 puta su me zvali u vrijeme kada sam rekla da se ne mogu javit.

prosli mjesec su se zeznuli jer su si sami opet ukinuli trajni nalog i nisam glupa da im opet ga ukljucim.htjela sam iim placati tu pretplatu do isteka ugovora. 2-3mj nije nista dolazilo,i ja sam mislila da je sve rijeseno.onda mi je dosao racun od 200njak kn,,odjednom, i poslje njega u razmaku par dana ovrha i traze iznos od preko 1000kn:///////// odakle oni imaju pravo na ovrhu, ako nisam nikakvom pravnom tijelu rekla svoju pricu. kako ide to s ovrhom. odbijam im to platit jer sam bila redoviti platisa, nisu me odbavijetili o slucajnom prekidu trajnog naloga nego mi samo uvaljali opomenu i naknadu za ukljucenje..i smatram da je to nepravedno. sto da radim da se cuje moja rijec. i da li oni ako dodu u ovrhu, mogu uzet nesto sto npr.nije u mom vlasnistvu... jer sve sto imam su platili roditelji.. osim odjece,tenesica. bila sam student tada, sad se vodim trenutno ko nezaposlena

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija