Jump to content

navodno lažiranje eseja


ivan699

Preporučene objave

ako mi netko može odgovoriti:

 

u sklopu kolegija trebalo je napisati esej od 10 stranica. studenti A i B su ga napisali i predali do navedenog roka. no, u pisanju eseja, A i B nisu negdi u eseju naveli literaturu,tj. drugim rječima, optuženi su za plagijat. stoga im profesor odbija dati mogućnost da polažu ispit iz istoga kolegija iako im je dao potpis!! trenutno je proces u rješavanju na najvećoj razini na Sveučilištu.

zanima me, dali ti studenti mogu izići na ispit jer nigdje NEMA PRAVILA O PLAGIJATU ESEJA, nego samo postoji pravilnik o plagijatu diplomskog (za master razinu ) i doktorske disertacije.

studenti prihvaćaju da im se esej ocijeni kao nedovoljan i da dobiju mogućnost da naprave novi esej do rujna i tako steknu pravo na polaganje ispita u tom mjesecu. u silabusu ne piše da esej mora biti pozitivan da bi se moglo pristupit ispitu, samo ga je trebalo predati kao uvjet za ispit.

također me zanima, dali ti studenti mogu tražiti moralno zadovoljštinu, odnosno tužiti odjel za nanošenje psihičkih poremećaja ako se pokaže da su nepravdano vrednovani kao plagijatori na sjednici odjela, te je isto objavljeno na internet stranicama odjela. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija