Jump to content

3.g


dado121

Preporučene objave

Za tako dugo bolovanje trebao si biti na lijecnickom povjerenstvu HZZO.Sto su ti oni napisali?Pravac kod svoje lijecnice za upucivanje u mirovinski za ocjenu radne sposobnosti.Imam osjecaj da ti je do sada financijski bilo isplativije biti na bolovanju nego s obzirom na situaciju ici na procjenu radne sposobnosti i mozda te strah od male mirovine.Sad se postavlja pitanje,moze li se po zakonu uopce biti tako dugo na bolovanju a da te tvoj primarni lijecnik ne salje na procjenu u mirovinski.Sad si na financijskom teretu HZZO a trebao bi biti na teretu HZMO.Tu ima razlike :misli: Pricaj jos malo o tome. :-?:smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nebi kolega trebao biti u kako ti kazes u zrakopraznom prostoru.Imas u svojem gradu ili zupaniji centre za psihosocijalnu pomoc i regionalne centre za psihotraumu.Te centre je osnovao MOBMS i oni bi trebali posluziti bas za slucajeve kakav je tvoj.Na braniteljskom portalu se nalaze svi podaci o adresama i telefonskim brojevima po gradovim i zupanijama.Puno je branitelja u ostvarivanju svojeg statusa osjecalo se u zrakopraznom prostoru i kao da ih secu vamo-tamo.Moras stisnut zube. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Na bolovanju si i imaš zdravstveno osiguranje preko HZZO a u HZMO si več trebao ići na procjenu radnne sposobnosti.Moraš tražiti od liječnice osobne medicine da te uputi u takve stvari.Vidim u postu od 24.07. da gubiš volju i da nemaš više snage za to,moraš stisnut zube ukoliko želiš ostvariti svoja prava koja bi ti eventualno pripadala,moraš biti uporan,nitko to nemože umjesto tebe učiniti :palac: Drž se!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija