Jump to content

Ovrha banke putuje 8 godina!


orioniks

Preporučene objave

Poštovani,

 

2000. sam bio korisnik master card kartice i tekućeg računa u RBA. Troškovi MC su teretili moj tekući račun. Zbog nemogućnosti plaćanja zapao sam u minus, te je banka podnijela prijedlog za ovrhu koji je postao punomoćan 2002.g. Od tada polako otplaćujem dug i kamate, te sam pri kraju otplate duga. Ostao sam šokiran tel. pozivom iz banke u kojoj banka tvrdi da im dugujem po MC kartici iznos od 8.000 kn + kta od 2000.g. jer da za taj iznos nisu teretili moj tekući račun. Kažu da su podnijeli riješenje o ovrsi 2002.g. ta da im nije jasno zašto ga je još uvijek nisam primio. Zvali su me iz banke da provjere ispravnost moje adrese. Adresa se promijenila, s time da živim na istom mjestu, samo je grad promijenio brojeve zgrada.

Budući da je prošlo skoro cijelo desetljeće, više ne mogu tvrditi što je banka ukomponirala u dug tek. računa a što nije. Ostaje pitanje može li banka postupiti na taj način? Zašto nisam dobio to rješenje od suda kad je i poslano, budući da MUP ima sve moje podatke o stanovanju? Rješenje još nije stiglo na moju adresu, a ja nisam uvjeren da banci išta više od onog što plaćam i dugujem. Molim za savjet što mi je činiti ako ikad i primim to sporno rješenje?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija