Jump to content

Ozljeda na radnom mjestu i privatna tužba


kris1970

Preporučene objave

Poštovanje,nadam se da će neka dobra duša odvojiti malo vremena za moje pitanje.Nemam nikakvih iskustava sa sudovima i tuženjima pa mi je svaki savjet dobrodošao.Radi se o sljedećem,prije mesec dana me na radnom mjestu,na terasi ugostiteljskog objekta u kojem je zabranjen pristup psima ugrizao pas za dlan desne ruke,isprva nisam htjela ništa poduzimati,iako me to i financijski(radim kao konobar i napojnice su mi bitna stavka,zbog ozljede nisam mogla raditi)i psihički(volim životinje ali me sada strah,a na moje radno mjesto i dalje puno ljudi dolazi sa svojim ljubimcima,uglavnom bez brnjica i često nevezani)oštetilo.Na poduzimanje konkretnih mjera sam se odlučila nakon što je vlasnik psa naknadno,nakon mog povratka na posao,došao na moje radno mjesto i insinuirao moju odgovornost za događaj,što me isprovociralo te sam odlučila poduzeti konkretne mjere.Možete li me uputiti šta i kako dalje,te šta mogu očekivati,unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Poštovani, eto već je prošlo dosta od događaja pa bih na vaša postavljena pitaja postavila pitanja,zanima me dali Vam je ugiz psa priznat kao ozljeda na radu?! i dal' ste podigli tužbu protiv vlasnika psa koji Vas je ugrizao,( što smtaram da ste trebali učiniti pošto se pas bez brnjice zakonski ne bi smio šetati tako da presuda treba biti donešena u vašu korist ako ste tužili spomenutog).

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija