Jump to content

sasvim slucajno saznati za ovrhu


lotta

Preporučene objave

premda posluje sa bankom vise godina, privatno i poslovno, nedavno covjek biva obavijesten da je na crnoj listi zbog blokiranog racuna neprofitne organizacije

 

ispostavi se da je taj racun blokiran 2006. godine, zbog ovrhe T com (ciji je datum 2007. godine). nitko nije dobio niti opomenu, niti rjesenje niti bilo kakvu obavijest. organizacija je 2006. izbrisana iz registra, znaci ugasena.

 

kako sada reagirati na postojanje ovrhe, s obzirom je prosao rok zazalbu, prigovor, k tome u to vrijeme organizacija uopce vise boravila na toj adresi vec barem 2 godine i nemoguce je dokazati ciji je taj dug, za koji nitko nije ni znao, do evo nedavno i to posve slucajno.

 

hoce li se to morati rjesavati privatnim tuzbama. pravni sam laik, pa se ispricavam ako je neki termin krivo upotrebljen

 

sve se skupa dogodilo prije nekoliko godina kada je osoba koja je o tome vodil a brigu -preminula. dokumenata vise nema, banka trazi pecat, mislim, koji pecat nakon svega?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija