Jump to content

ovrha i sudska blokada-hitno molim pomoć!


mima_i

Preporučene objave

Poštovani,

od lipnja 2009.g. imam ovrhu i sudsku blokadu po tekućem računu. Od lipnja blokiran je sav priliv i ne dobivam ni lipu!!! Osobni dohodak već je opterećen kreditom. Na niz upita, imam i različite odgovore. Na posebnoj platnoj listi imam prijevoz. Da li je i on pod ovrhom, sudskom blokadom? O lipnja 2009. na tekući račun dobila sam dva regresa za god. od.(2009., 2010), dvije božićnice (2009.,2010). Da li su regres i božićnica obuhvaćeni ovrhom, sudskom blokadom? Kako se redovni osobni dohodak interno u banci prenosi za dugovanje, tako je učinjeno i s prijevozom, regresom i božićnicom. Sve!! Apsolutno sve! Da mi kojim slučajem netko osobno uplati 100 kn., banka inter. prijenosom ostavlja. A sada sam za 30 godina rada ostvarila pravo na jubilarnu nagradu. Iznos je usmjeren na tekući račun.Što da radim? Da li i jubilarna nagrada ulazi u ovrhu, sudsku blokadu? Kako da ostvarim pravo na isplatu napr. jubilarne nagrade.Znam da dugovanje treba vratiti, ali ovo treba preživjeti. Moli za pomoć!Kuda, kome, gdje??? Zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što prije isplatiti dug po ovrsi i osloboditi račun.

ako se ovrhovoditelj naplačuje tek kad na račun sjednu novci

takav način naplate je dugortajan i samo rastu zakonske zatezne kamate (14%/g).

 

više se isplati dignuti kredit sa kamatom od 10-ak % i isplatiti dug.

 

tekuči račun je pod blokadom i sva sredstva pristigla na taj tekuči račun uplačuju se ovrhovoditelj.

 

možda je spas da otvoriš u drugoj banci tekuči račun i na njega primaš novac.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poštovani, zahvaljujem na odgovoru.sve mi je jasno i znam da bi tako bilo najbolje. ali gdje da uopće dobijem kredit, kad mi u radnoj organizaciji, neće odobriti, jer sam već tražila, pitala! ali! molim vas odgovorite mi na stanje koje je sada. radi se o -rba-! da li su prijevoz, regres, božićnica obuhvaćeni ovrhom, sudskom blokadom??? a najvažnije - jubilarna nagrada - da li mi je banka može isplatiti? sutra idem u banku, jer je danas''sjela'' na tekući račun. mogu li ostvariti pravo? na neke upite dobila sam potvrdan odgovor. neznam. molim, što da radim? zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija