Jump to content

hitan upit- ovrha, sudska blokada!!!!


mima_i

Preporučene objave

Poštovani,

od lipnja 2009.g. imam ovrhu i sudsku blokadu po tekućem računu (naplata dugovanja banci čiji sam klijent). Od lipnja blokiran je sav priliv i ne dobivam ni lipu!!! Osobni dohodak već je opterećen kreditom. Na niz upita, imam i različite odgovore. Na posebnoj platnoj listi imam prijevoz. Da li je i on pod ovrhom, sudskom blokadom? O lipnja 2009. na tekući račun dobila sam dva regresa za god. od.(2009., 2010), dvije božićnice (2009.,2010). Da li su regres i božićnica obuhvaćeni ovrhom, sudskom blokadom? Kako se redovni osobni dohodak interno u banci prenosi za dugovanje, tako je učinjeno i s prijevozom, regresom i božićnicom. Sve!! Apsolutno sve! Da mi kojim slučajem netko osobno uplati 100 kn., banka inter. prijenosom ostavlja. A sada sam za 30 godina rada ostvarila pravo na jubilarnu nagradu. Iznos je usmjeren na tekući račun.Što da radim? Da li i jubilarna nagrada ulazi u ovrhu, sudsku blokadu? Kako da ostvarim pravo na isplatu napr. jubilarne nagrade.Znam da dugovanje treba vratiti, ali ovo treba preživjeti. Molim za pomoć!Kuda, kome, gdje??? Dobila sam odgovor od -veterana-!? Savjet - kredit (u radnoj organizaciji neće mi ovjeriti dokumente za novi kredit, a i gdje da ga nađem, tekući račun u drugoj banci ne mogu otvoriti, na upit - pa vi imate blokadu.Bila sam u banci, jubilarna nagrada ostaje na tekućem, nije moguće isplatiti je jer ta stavka nije po pravilima banke. Interesantno je, na upit u drugoj banci, rekli su mi da jubilarna nagrada (30 godina rada, nikada više za ovog života)ne ulazi u ovrhu, sudsku blokadu i da bi bila isplaćena.Pokušavam sve, molim novi sajet, kuda da krenem? zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

--- za bovu --- hitno!

poštovani,

od lipnja 2009.g. imam ovrhu i sudsku blokadu po tekućem računu (naplata dugovanja banci čiji sam klijent). od lipnja blokiran je sav priliv i ne dobivam ni lipu!!! osobni dohodak već je opterećen kreditom. na niz upita, imam i različite odgovore. na posebnoj platnoj listi imam prijevoz. da li je i on pod ovrhom, sudskom blokadom? o lipnja 2009. na tekući račun dobila sam dva regresa za god. od.(2009., 2010), dvije božićnice (2009.,2010). da li su regres i božićnica obuhvaćeni ovrhom, sudskom blokadom? Kako se redovni osobni dohodak (neto-imam kredit) interno u banci prenosi za dugovanje (dugujem banci gdje dobiva osob.dohodak), tako je učinjeno i s prijevozom, regresom i božićnicom. sve!! apsolutno sve! da mi kojim slučajem netko osobno uplati 100 kn., banka inter. prijenosom ostavlja. a sada sam za 30 godina rada ostvarila pravo na jubilarnu nagradu. iznos je usmjeren na tekući račun.što da radim? Da li i jubilarna nagrada ulazi u ovrhu, sudsku blokadu? kako da ostvarim pravo na isplatu napr. jubilarne nagrade.znam da dugovanje treba vratiti, ali ovo treba preživjeti. molim za pomoć!kuda, kome, gdje??? dobila sam odgovor -savjet - kredit! (u radnoj organizaciji neće mi ovjeriti dokumente za novi kredit, a i gdje da ga nađem, tekući račun u drugoj banci ne mogu otvoriti, na upit - pa vi imate blokadu! novo!!!-dodatak - bila sam u banci, jubilarna nagrada ostaje na tekućem, nije ju moguće isplatiti, jer po mailu centra za blokade banke koji je došao bankaru i ona je obuhvaćena ovrhom, sudsk. blokad. interesantno je, na upit u drugoj banci, rekli su mi da jubilarna nagrada (30 godina rada, nikada više za ovog života)ne ulazi u ovrhu, sudsku blokadu i bila bi isplaćena.pokušavam sve, molim novi savjet, kuda da krenem? upiti, različiti odgovori??? molim bovu, javite se! zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija