Jump to content

kapa or dress code?


403_chick

Preporučene objave

ispricavam se ako zazvucim s ovim pitanjem cudna, al ovo mi je fakat vazno a nemam pojma kaj da mislim, pa ak neko zna kaj kaze zakon i da li uopce postoji zakon za to, najljepse molim da kaze...ili nek zauvijek suti :-D

dakle, ulazim u automat klub i na ulazu mi kazu da moram skinut kapu...poludim, naravno, jer kad cura stavi kapu, onda nema skidanja jer se frizura stlaci.

nevermind sad za frizuru, ali da li me djelatnik osiguranja moze na to prisiliti? kaj bi bilo(osim show programa) da nisam htjela skinut kapu? da li se mogu drugi put pozvat na zakon?ustav? bilo kaj?... :-o:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li se mogu drugi put pozvat na zakon?ustav?

 

apsolutno! pravo dame na sesiric je jedno od temeljnih ljudskih prava i kao takvo je (izmedju ostalog) jamceno i samim ustavom... imas cijelo poglavlje o tome, odmah tamo iza dijela o pravu na zivot... ma da covjek ne povjeruje, pise li u ustavu da ona nije duzna skidati kapu u kockarnici?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa sasvim je logicno da ne mozes nositi kapu u kockarnici. Pa time strasis ostale posjetitelje, kad izgledas ko pljackas/ica. U bankama isto imaju dress-code: tamo ne vole kad ulazis sa carapom preko glave. Salu na stranu, kapa je vrsta odjevnog predmeta cijim se skidanjem daje odredjeno postovanje mjestu, dogadjaju ili osobi. S druge strane, ugostiteljski objekti u kojima imaju dress-code u pravom smislu (dakle, traze da budes odjeven ovako ili onako) su zaista cudna mjesta. To su situacije kad ti na vratima kafica, veliko, debelo nesto kaze da nisi prikladno odjeven. Nije li to ironicno, bas kao savjet stilista Romanovica. (Mislim da je ovo politicki korektan izraz.) :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija