Jump to content

VIP! kradu me i još mi se smiju


Defacto

Preporučene objave

Molim pomoć!

 

Prije deset dana sam otišao na VIP otvoriti preplatu , rekli su mi da je nemoguće jer postoji dug od 2002 g. Nakon 5 dana zivkanja da nađu uopče moj spis govore mi da sam dug od

1084 kn napravio 12 mj 2002 g. Da su me oni utužili 07 mj. 2003 g. Da sam 2007 g uplatio 650 kn i da mi je još ostalo duga 2430 kn, znaći da mi je dug od 1000 kn narasao na 3000 kn.

Nikad nisam primio niti jednu obavjest osim 2007 kad sam platio 650 kn zatvorio VIP da bih mogao otvoriti novu preplatu u T- coma. Sad sam ih zamolio da platim moj dug ali da mi oproste kamatu pošto nisam primio niti jednu obavjest ili dio kamate da mi oproste ponudio sam platiti sada još 1500 kn ali oni su se samo nasmijali i rekli da nemože a da je na meni oču li pustiti još kamata da raste. Molim vas što da radim, jeli ko štiti potrošaća, mogu li oni zaračunavati tolike kamate a da nisu obavjestili dužnika. Mogu li sudu poslati dopis prijedloga da platim dio, moželi mi ko pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija