Jump to content

3 grama hašiša


anonimno

Preporučene objave

imam 30 godina,nikada nikakvih problema sa policijom ili zakonom do sada.uhvatili su me kako ####m joint u autu.odmah sam predao cijeli paketić koji je u vrijednosti 100 kuna.s obzirom da sam zaposlen u tijelu gradske uprave sto mogu ocekivati i kakvu kaznu mogu dobiti na prekršajnom ili kaznenom sudu.i još samo da kažem da su mi u stanici rekli da su napisali u svom izvjestaju maksimalne olakotne okolnosti.unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kazne?

novčana, u kaznenom postupku eventualno uvjetna..

sve "vuče" na novčanu jer ste zaposleni...

 

malo vas valjaju, jer u prijavi ne pišu oni nikakve olakotne okolnosti...jedino što mogu u ovom slučaju napisati to je da ste drogu na njihovo traženje dobrovoljno predali, a to u situaciji zaticanja pri konzumiranju od strane djelatnika policije nije ništa drugo nego - budi pametan i predaj, ne pravi si dodatne probleme...olakotne okolnosti će se utvrđivati u postupcima na sudu ako do njih dođe, ne u ovoj fazi..

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...
  • 10 mjeseci kasnije...

evo da zavrsimo pricu...nakon zavrsetka "rehabilitacije" koja se sastoji od mokrenja pred doktoricom,u mom slucaju 6 odlazaka,zavrsio sam sa prekrsajnim sudom a prije par dana mi je stiglo i rijesenje sa opcinskog suda gdje je izrecena novcana kazna koju sam platio pa se nadam da je s tim zavrsen i kazneni postupak.

Jedino sto me zanima,a to ne pise u rijesenju,da li sam dobio i uvjetnu kaznu a ako jesam gdje se mogu raspitati o tome.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija