Jump to content

tisuću zašto i tisuću i jedan zato


zvonemarkus

Preporučene objave

tisuću zašto tisuću i jedan zato

 

kada se pitam zašto uvijek ostane jedno pitanje viška i uvijek nanovo nema ovdje kraja izgleda da se branitelji rješavaju svojih problema samo sa samoubojstvima znam da će i ovo biti pobrisano ali nema veze možda će ipak netko stići i ovo pročitati nastavak slijedi ne smiješ napisati što bi htio jer odmah slijedi cenzura

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zvonemarkus,

 

Privukao me naslov, kako vidim još neki istodobno sa mnom čitaju što si napisao.

 

Ne znam točno u čemu je problem tvojih 1000 zašto i 1001 zato, al me malo zagolicala ova riječ SAMOUBOJSTVO. Nadam se da ne misliš zaozbiljno, nadam se da shvaćaš da uvijek negdje netko postoji tko će te poslušati i razumjeti. Da, želim ti reći da mnogi postavljaju razna pitanja i da ne pronalaze niti odgovore niti smisao.... Ne mogu te utješiti ničim osim da svatko od nas ima razlog za živjeti, a to smo mi sami.

 

Želim ti sreću, želim ti što manje pitanja i što više odgovora, pozitivnih odgovora, naravno želim da ni ne pomisliš na onu gore ružnu riječ, čuvaj se...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju! Puno puta sam i sam tražio odgovor zašto se baš to meni dogadja,gdje sam pogriješio, koji je uopće bio smisao otič od kuče u rat s nadom - ako ništa, ako se i ne vratimo barem če nam djeca živjet bolje, sretnije s budučnošću.Velika večina nas je ispušila sve što se moglo. Neki nisu izdržali, digli su ruku na sebe, ostavili bol svojima najmilijima.Nemoj im to dozvolit, budi svoj i jači od njih. Najsretniji su kad se nasladjuju s našom patnjom. Nemoj im to priuštit bori se s zadnjim atomom snage, ne dozvoli im da budeš dio njihove statistike. Svi proživljavamo isto ali borimo se. Neka Ti Bog da snage da izdržiš jer ti to možeš i moraš zbog SEBE i svojih najmilijih.Čuvaj se i svako dobro. HEROJI NE PLAČU I KAD GUBE POBJEDJUJU.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I sam sam prijatelju bio barem netko ako ne i nešto,radio dobro plačen posao i bio sretan,naravno do rata.Sada živim od ženinih 2300 kuna jer moja mirovina je od banke,ne znam zašto mi mirovinsko uopće šalje odreske za mirovinu. Djeca su odrasla,jedna kčer se udala i ima curicu koju djed nemože otpeljat na kolače jer djed nema. Mala je pa još ne razumije.Druga kčer ide na fakultet ali tata nema za knjige jer banka raspolaže s tatinom mirovinom,itd.itd. Svi imamo more neplačenih računa ali pokušavamo živjet.Ali zato barem imamo tableta za živce, za srce ,za dijabetes,itd.itd. Isvi smo neradnici, lijenčine i vucibatine. Zato smo se i borili. Izdrži jer Ti to možeš i moraš. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

osjećam potrebu nešto napisati, ne znam šta, sve bude glupo, stvarno vam obojici i svim ostalima želim da vam bog podari snage za dalje i da bude jednostavnije i lakše nego do sad, da se osjećate dostojanstveno i da živite dosotojno čovjeka, budite hrabri, ne dospustite da vas ova banda korumpirana uvjeri u to da ste niš-koristi jer VI TO NISTE. Uspjeti u životu ne znači IMATI!!!

Bog vas dragi blagoslovio i čuvao vas u svakom trenutku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvonemarcus@svi obehrabreni junaci. Jedna stara indijanska za sve vas:

 

Bože, daj im mirnoću da podnosu stvari

koje ne mogu promijeniti.

 

Bože, daj im hrabrost da promijene stvari

koje mogu promijeniti.

 

Bože, daj im mudrost da razlikuju

jedno od drugog.

 

Želim vam svako dobro, jer niko ga ne zaslužuje toliko kao vi. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Grozni!I ja sam cenzuriran samo zato što sam realno sagledavajuči stvari prokomentirao naš položaj. Ali evo ja imam prijedlog:šta misliš da ja osobno nazovem predsjednika i zamolim ga da mi odobri da kao i jedan političar , kojemu je dokazano, otudjim otprilike 200 miliona kuna pa da rečem evo i ja sam pomogao svojima,pa podijelim to sa nama braniteljima( jer oni su moji) i pristanem na uvjetno , 2. godine.I lijepo Vama a i sebi riješim sve probleme i dvije godine ne smijem napravit ništa slično,super!Riješio bi veliki dio problema branitelja i puno njih uopće ne bi ni pomišljalo na suicid.Tako bi mogao riješit barem 100 branitelja nad kojima vise ovrhe na kućama,stanovima itd. I svi bi Ti branitelji,pa možda i tisuću njih mogli mirno spavat barem malo oslobodjeni tuge i patnje. Spreman sam sutra zbog toga otić u Remetinec.Šta je dvije godine uvjetno za sreću nas branitelja.Pozdrav svim Braniteljima gdje god bili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Grozni šta je Lepoglava u odnosu na zadovoljstvo da si nekom svom pomogao? A kako to ide iz već vidjenog i ako se pokaješ i kažeš da si svojima pomogao,da su to sve časni i pošteni ljudi i da ti je žao što nisi vise pomogao svojima dobiješ samo uvjetno godinu,Ja pristajem na uvjetno dvije.Jer i moji Branitelji su isto časni i pošteni ljudi. Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija