Jump to content

100% hrvi------ gdje ate


grozni

Preporučene objave

Svakodnevno pratim i sudjelujem na ovom forumu već dugo i prije nego sam se registrirao ali u ovim raspravama na forumu nisam naišao na komentare 100%HRVI.Dali sam u pravu,neznam zato otvaram ovu temu.Volio bih čuti i njihovo mišljenje na silne probleme njihovih kolega branitelja koji su u jako teškom položaju.Neka me netko nesvati krivo ali moj dojam je takav, ako nisam u pravu ispravite me.

Moje poštovanje svim braniteljima gdje god bili. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

grozni svjestan sam i ja da se na mene to ne odnosi ali ipak imam želju bar nešto napisati razmišljanja su različita ili znaš onu 100 ljudi 100 čudi poznam i ja nekoliko njih sa 100i manje moje je razmišljanje da ne vrijedi ništa u životu kao zdravlje ne može se nedostatak nadoknaditi nikakvom lovom i zato mislim da je njima pun kufer svega zato se možda i ne javljaju i ne oglašavaju na legalisu primjetio sam i ja da kako koji uspije riješiti svoj problem automatski završava sa objavama čast iznimkama prošao sam ja niz sličnih situacija za vrijeme rata tako je to u životu

pozdrav :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvonemarkus naravno da nisam mislio na lovu niti njihov status HRVI,samo lud čovjek bi si to mogao želit,nikakva lova to nemože nadoknadit niti njima a ni nama.Jednostavno želio sam čuti njihova razmišljanja o ovoj problematici oboljelih Hrvatskih branitelja sa nerješenim statusom.

Znam da ima 100% tjelesnih invalida oboljeli i od PTSP-a pa da se i njihov glas čuje,ovako ispada da se na forumu nalaze samo oboljeli sa nerješenim statusom.

Moram demantirat sam sebe ima nas sa rješenim kakvim-takvim statusom al nas ima.

Pozdrav. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija