Jump to content

cenzura


jutro1

Preporučene objave

Jutro1 je napisao:

 

Lipo molim gospodu odgovorne osobe da pojasne zašto je uklonjena tema "Zašto skine lažove".Vjerojatno zbog mojih komentara u kojima sam pisao samo golu istinu o pojavama i kriminalu raznih vrsta.Nisam pisao o imenima već općenito, nisam vrijeđao osim ako istina ne vrijeđa.Hvala!

 

Točno, niste, ali zato se zvonemarkus u toj temi sjetio Keruma i Todorića napisavši cinično i podrugljivo te u negativnomn smislu za iste da su spasitelji hrvatskog naroda..... čime je temu koja ionako nije imala nikakve veze s pravima branitelja-automatski poslao zauvijek u povijest.

 

Uostalom, ako imate saznanja da je netko lažni branitelj, prijavite ga Državnom odvjetništvu i izvršit ćete svoju građansku dužnost.

 

Sve ostalo je obično trkeljanje (upravo kao u spornoj temi).

 

Dakle, imate smjernice što da uradite i kraj priče (svidjelo se to vama ili ne ali je tako).

 

 

:zao:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani gospodine Mrljavac nekoliko puta sam već napisao da sam prijavio saznanja prije više od godinu dana sa potpunim podacima. Odgovora nema ni negativnog a ni prijave protiv mene za lažno prijavljivanje.U tome je problem, moguće razloge sam naveo i mišljenja sam da se zajedno možemo boriti i upozoravati na ovu pojavu i preko vešeg foruma jer mi se čini da ova tema ima usku vezu sa pravom i pravdom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Predstava godine za glavni lik ima izvjesnog dr. Ivu, čovjeka upitnog doktorata; mjesto radnje je Mozartov rodni grad.

Priča ima elemente pastorale (siromašan dječak iz Dugobaba uspinje se do samog vrha), gangsterskog filma (siromašan dječak okuplja bandu i kreće u pljačku), s krimi zapletom (opljačkani novac misteriozno nestaje), to je priča i o istinskom prijateljstvu (dragi Ivo), triler (dragi Ivo odlazi), horor (dragi Ivo se vraća), priča je to o izdaji (bratija pere ruke od Ive koji više nije drag, nego dno dna), djelovi podsjećaju na SF (Ivo nestaje, ostali gangsteri misteriozno poboljevaju od čudnovate masovne amnezije), ima tu i ljubavnih elemenata (Jadranka & Borut u epizodi ljubav je u Alpama), naziru se i natruhe mjuzikla (zatvorski blues), a po svemu sudeći crnohumornoj drami ćemo i nadalje svjedočiti.

 

 

Točno, niste, ali zato se zvonemarkus u toj temi sjetio Keruma i Todorića napisavši cinično i podrugljivo te u negativnomn smislu za iste da su spasitelji hrvatskog naroda..... čime je temu koja ionako nije imala nikakve veze s pravima branitelja-automatski poslao zauvijek u povijest.

 

eto ovako se piše nije cinično i podrugljivo za određeno vrijeme će se pisati tako i za ostale :namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvonemarkus je napisao:

koliko god klikero skopčat ne mogu kako branitelji mogu biti krivi za nastalo stanje u braniteljskoj populaciji i što bi to vrijeme moglo ili trebalo pokazati :misli:

 

Krivi smo jer smo dozvolili da se naše pitanje ispolitizira i što dozvoljavamo da naši samoproglašeni predstavnici trguju s našim pravima u političkim vodama i strankama.Prava se smanjuju što znači da se rezultati već vide a bojim se da će biti i vidljiviji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iako svi mi znamo da u svakoj populaciji postoji nešto "lažno" i kriminalno,mislim da je sazrijelo vrijeme da se institucije pozabave sa svakim kriminalom pa i u braniteljskoj populaciji pa da se time prestane koristiti ta riječ "lažni".Preveliki je to teret za branitelje koji to nisu zaslužili.Postoje dvije stvari koje se moraju hitno riješiti a to je da se prestane branitelje nazivati lažnim i povlaštenim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pratim ovaj forum preko dvije godine iako dugo nisam bio registriran.Primjetio sam u zadnje vreme niti jedna tema nemože proč bez spominjanja lažnih HRVI,lažni branitelji,lažni dragovoljci.Moj dojam je da takvih na ovom forumu nema,evo zašto.Ako je neko došao nelegalno(kupio)do statusa koji mu ne pripada taj netraži savjete po forumima niti obilazi raznorazne komisije,revizije nepiše žalbe niti tužbe on je to rješio jednim potezom najvjerojatnije.Drugo- nebori se sa vjetrenjačama za 2-3-4000 kn godinama,pomeni to su puno bolje mirovine,jer ako se nešto kupuje onda se kupuje najbolje a ne neka crkavica (tu mislim i na činove).Da takvih ima sigurno da ali oni nisu sa nama na forumu.Oni uživaju negdje drugdje briga njih za probleme istinskih branitelja,oni su sebe rješili puno ranije.To su moja razmišljanja složili se Vi ili ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ima GROZNI ima lažnjaka to je sigurno ako je kupio i došao na nelegalan način do statusa taj se sada boji pa svugdje ispituje situaciju vidiš mene lagano pecka kad pojedinci kažu onima koji nisu ništa ostvarili 'šta ste do sada čekali nemate od čega živjeti pa ste se sjetili biti branitelji i HRVI ' ispada da ja i ostali pokušavamo oteti dio nekakvog kolača braniteljima HRVI više neznam ni sam kuda spadam i koji sam ja kur-c

:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija