Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
sstipan

dugotrajna imovina darivanje

Preporučene objave

imam auto u dugotrajnoj imovini od 2004,želio sam ga darovati supruzi jer sam čuo da se tada ne plača nikakav porez, međutim u mojor poreznoj upravi u krapini traže da napišem fakturu platim pdv i stavim to u prihod obrta, raspitivao sam se po drugim poreznim uredima, i saznao sam da u zagrebu nije ta praksa..molim vas za savjet

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Mozes ti njega darovat al moras platiti PDV na procijenjenu vrijednost danas. Znaci npr Izdas račun ženi na 1 kunu a PDV 23 % na procijenjenu vrijednost. Ta vrijednost ti je ovisno o tipu vozila, postoje tablice u poreznoj upravi pa tamo pitajte. Dakle država želi svoj dio od 23 % na procijenjenu vrijednost vozila danas pa nazovi ti to darivanjem ili kako već želiš.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×